středa 24. října 2018

#DailyInsights vol.1 - Nakupování

Čau čau. Ode dneška přibude na blogu nová rubrika a to s názvem #DailyInsights

A co to vlastně znamená?! Tak říkajíc "rychlé vstupy". Bude se jednat o krátké všeobecné články, ze života (zážitky, příhody, rady, typy..atd.)

Takže dnešním dnem začínáme! První #DailyInsights nese název "NAKUPOVÁNÍ"

Když máte malý dítě, nakupuje se o krapet hůř, než když jste sami. Představte si to v reálu.
Pokud jste sami - jdeš si, vezmeš si košík (ten do růči) a jdeš si pěkně v klídku - koukáš na co máš asi tak zrovna chuť a nepřemýšlíš co budeš vařit zítra natož pozítří.
Když máš dítě - musíš automaticky vzít ten obří vozejk, abys to dítě měl kam dát. Potom ten vozejk střežit jak oko v hlavě, protože jinak u pokladny zjistíš, co všechno sis nedobrovolně koupil. Takže nákup pak vypadá tak, jako bys krám vykradla. Chodíš tam se seznamem sem a tam, dokud nekoupíš vše, protože máš jasnou představu, co budeš celej tejden vařit. Jseš z toho celá nervní, protože dítě furt kňourá, že něco chce a ty za boha nejsi ochotná mu to koupit.
A můžeš se snažit jak chceš, stejně mu to nevysvětlíš. 
Necháš tam min. 2000Kč a seš ráda, že to vydrží alespoň 3 dny.

Dneska jsme byli s Izikem ve městě. Potřebovala koupit nový boty na zimu. (Ona! rozumíte). Dítě, kterýmu je 16měsíců a přes zimu ji stejně budete tahat v kočáru.
Ale tak ok, aby ty nožky měla v teple.
Představa byla jasná, vlítnu do první obuvi co potkám, vezmu první zateplený boty a bude to.
A realita?! - V tý kose, co dneska teda mimochodem byla, sem lítala po celým městě, protože malá si usmyslela, že se ji žádný boty, co jsem vybrala prostě nelíbí!
Takže celá zoufalá jsem to vzdala a šla domů. Poslední možnost už byl jen Deichman. Jak tam vlítla, přesně věděla kam jít. (Nechápu, byla tam poprvý). Viděla "ty pravý", vyzkoušela, udělala oči a už jsme stáli u pokladny. Paní prodavačka se ji zeptala, jestli na ně chce ochranný mlíko a protože ta cácora kejvne na všechno, odešli jsme z krámu o litra lehčí! (:D :D)

Opravdu se bojím toho, až nadejde čas, kdy půjdeme nakupovat oblečení. Hodiny strávený v kabince a u zrdcadla a dělání selfíček a rozhodování alá "nevypadám v tom tlustá"....


Terez




Žádné komentáře:

Okomentovat